Salata de spanac cu hrean si sos bechamel

Salata de spanac cu hrean si sos bechamel

Ingrediente:

– 1 lingurita hrean ras;

– 1 lingura ulei de masline;

– baby spanac;

– 100 ml lapte;

– 1 lingurita faina;

– 100 gr naut;

– 20 gr unt;

– sare si piper alb.

 

Punem untul la topit, iar cand este topit adaugam faina.

Lasam pana cand aceasta devine aurie, apoi stingem cu laptele.

Amestecam bine sa nu se formeze cocoloase, iar cand incepe sa se inchege stingem focul.

Saram si piperam dupa gust sosul.

Spanacul se spala, apoi se amesteca cu hreanul si cu uleiul de masline.

Nautul se fierbe confirm instructiunilor de pe pachet.

Punem pe un platou spanacul, apoi nautul si la final sosul.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


cinci × = 30

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>