Salata de spanac in sos bechamel

Salata de spanac in sos bechamel

Ingrediente:

– 500 gr spanac;

– 1 lingura ulei de masline;

– 1 lingura unt;

– 1 lingura rasa de faina;

– 300 ml lapte;

– putin hrean;

– nucsoara;

– sare si piper.

 

Spanacul se caleste putin in uleiul de masline, apoi se lasa la scurs 20 de minute.

Intre timp pregatim sosul bechamel.

Topim untul intr-o tigaie, adaugam faina, iar cand aceasta incepe sa se rumeneasca se adauga laptele si se amesteca bine pentru a nu se forma cocoloase.

Lasam pe foc pana cand sosul se ingroasa.

La final se adauga si hreanul ras, apoi se condimenteaza dupa gust.

Amestecam spanacul cu sosul si servim.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


9 + = saisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>