Salata de ton cu ciuperci

Salata de ton cu ciuperci

Ingrediente:

– 250 gr ton;

– 2 cartofi;

– 4 castraveti murati;

– 250 gr ciuperci;

– 1 lingura ulei de floarea soarelui;

– 2 morcovi;

– 100 gr maioneza;

– sare si piper.

 

Cartofii si morcovii se fierb in aceeasi apa, timp de 20 de minute.

Se scot, se curata de coaja si se toaca dupa preferinte.

Ciupercile se taie felii si se calesc in ulei.

Pestele se lasa 15 minute la scurs, iar castraveciorii se taie marunt si se pun si ei la scurs.

Se amesteca apoi toate ingredientele intr-un bol maricel.

Servesti rece.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


trei × 9 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>