Salata mediteraneana cu paste

Salata mediteraneana cu paste

Ingrediente:

250 grame de paste (farfalle)

coaja si sucul de la o lamaie

doua lingurite de ulei de masline

200 grame de anghinara conservata scursa de apa si tocata

250 grame de branza mozzarella (degresata) taiata marunt

un ardei gras rosu tocat

o legatura de patrunjel, tocat

un pumn de mazare congelata.

 

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

In timp ce pastele fierb amestecati intr-un castron mare coaja si sucul de lamaie cu uleiul de masline si omogenizati bine cu ajutorul unui tel.

Adaugati anghinara tocata, branza mozzarella, ardeiul gras si patrunjelul, dupa care amestecati bine pentru combinarea aromelor.

Separat, intr-o strecuratoare asezati mazarea peste care se toarna pastele fierbinti in momentul cand acestea au fiert.

Se agita bine pentru a se scurge surplusul de zeama. Ultima faza de preparare a acestei salate este amestecarea pastelor cu restul ingredientelor.

Asezonati dupa gust cu sare si piper si bucurati-va de gustul senzational al unei salate mediteraneene cu paste.

Pofta buna!

Incearca si salata de pui cu sos de caise si paste!


loading...
Ultimele comentarii
  1. nyari eduard
    Răspunde -
  2. luminita
    Răspunde -
  3. cornelia
    Răspunde -
  4. Simiorina
    Răspunde -
  5. mona
    Răspunde -
  6. Diana
    Răspunde -
  7. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  8. pogurschi cornel
    Răspunde -
  9. Daniela
    Răspunde -
  10. Dincă Ion
    Răspunde -
  11. ingrid
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ 9 = treisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>