Sarmale cu quinoa si ciuperci

Sarmale cu quinoa si ciuperci

Ingrediente:

– 1 cana de quinoa inmuiata;

– 1 ceapa;

– 1 ardei;

– 1 morcov;

– 1/2 lingurita chilli;

– 1 lingura marar uscat;

– 1/2 lingurita piper;

– varza murata;

– 300 gr ciuperci;

– 3 catel usturoi;

– 2 ardei iuti;

– 1/2 gulie;

– 1 lingurita cimbru;

– 1/4 cana ulei de masline;

– bulion;

– sare.

 

Ciupercile se toaca marunt, la fel si ceapa, ardeiul gras si ardeiul iute.

Usturoiul se piseaza, morcovul si gulia se dau pe razatoare.

Amestecam quinoa cu restul ingredientelor (mai putin varza si bulionul).

Asezam pe fundul cratitei cateva foi de varza, apoi asezam sarmalutele umplute cu amestecul de mai sus, rulate in foi de varza murata.

Adaugam si sosul de bulion, amestecat cu apa, dupa preferinte.

Se lasa la fiert, timp de 25 de minute.

Servim fierbinte.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ unu = 5

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>