Scoici umplute cu cous cous si sos carbonara

Scoici umplute cu cous cous si sos carbonara

Ingrediente:

– 10 paste tip scoici uriase;

– 1 plic knorr fix carbonara;

– 100 gr sunca;

– 100 gr parmezan ras;

– 100 gr cous cous;

– 375 gr lapte;

– 2 linguri ulei de floarea soarelui.

 

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.

Separat se fierbe cous cous-ul in apa cu sare.

Intre timp se prajeste sunca tocata cubulete in putin unt, apoi se adauga laptele amestecat cu continutul plicului Knorr.

Dupa 3-4 minute adaugam couscous-ul si stingem focul.

Scoicile le umplem cu acest amestec si le punem intr-o tava.

Presaram deasupra parmezan si dam la cuptor, 15 minute la 180 de grade C.

Servim imediat.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sase − 1 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>