Scrumbie cu orez

Scrumbie cu orez

Ingrediente:

– 4 scrumbii;

– 1 legatura patrunjel;

– 1 cana de orez;

– 50 ml ulei de floarea soarelui;

– 1 lamaie;

– sare si piper.

 

Scrumbiile se curata la interior si exterior foarte bine, apoi se sareaza si se lasa la scurs.

Pui pestele la prajit in ulei incins pana se rumeneste bine.

Orezul se pune la fiert in apa cu sare, iar cand este gata se lasa la scurs.

Uleiul ramas in tigaie de la pesti se poate amesteca cu orezul, pentru mai mult gust.

Se pune orezul pe platou, apoi deasupra pestele, se stropeste cu lamaie si se presara deasupra patrunjel tocat.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


trei × 4 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>