Semiluni cu migdale

Semiluni cu migdale

Ingrediente:

Făină – 300 g

Zahăr pudră- 160 g

Gălbenuș de ou- 3

Migdale– 130 g măcinate

Zahăr vanilinat- 2 plicuri

Margarina- 230 g

 

Galbenusurile se bat cu zaharul si margarina pana se obtine o crema spumoasa.

Se adauga zaharul vanilinat, migdalele macinate si faina.

Amestecam pana la omogenizare.

Se pune aluatul la frigider pentru doua ore, intr-o folie alimentara.

Se formeaza cu mainile bilute, care se turtesc apoi in forma de semiluna.

Se aseaza prajiturelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul incins, la 180 de grade, pentru 10-15 minute, pana cand sunt rumenite deasupra.

Asteptam sa se raceasca, apoi le pudram cu zahar pudra.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


8 − = trei

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>