Sfecla cu branza

sfecla cu branza

Ingrediente:

– 1 sfecla;

– 200 gr branza de vaci proaspata;

– verdeata la alegere;

– ulei de masline;

– 100 ml smantana;

– sare si piper.

 

Branza proaspata de vaci se amesteca cu smantana pana se obtine o crema fina.

Se adauga jumatate din cantitatea de verdeata tocata marunt, apoi se sareaza si pipereaza dupa gust.

Sfecla se taie felii, apoi se decupeaza in cercuri si se stropeste cu cateva picaturi de ulei de masline.

Punem o felie de sfecla, apoi o lingura de branza, iar sfecla, iar branza, iar sfecla si la final branza.

Procedam la fel pana terminam toata sfecla si branza.

Presaram deasupra restul de verdeata.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. luminita
    Răspunde -
  2. Musca Mariana
    Răspunde -
  3. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− unu = 8

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>