Snitel de pui frantuzesc

snitel de pui frantuzesc

Ingrediente:

– 400 gr piept de pui;

– 3 linguri de faina;

– ulei de floarea soarelui;

– 100 gr branza rasa;

– 1 ou;

– 100 ml lapte;

– putina verdeata;

– sare si piper.

 

Amesteci mai intai oul cu faina, laptele, verdeata maruntita si branza rasa. Condimentam cu sare si piper.

Pieptul de pui se taie fasii, apoi se trece prin amestecul de mai sus si se prajeste in ulei incins, pe fiecare parte.

Scoatem snitelele pe un prosop de hartie pentru a absorbi uleiul in exces.

Servim imediat, alaturi de salata sau garnitura la alegere.

Pofta buna!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. liliana
    Răspunde -
  2. Daniela
    Răspunde -
  3. Daniela
    Răspunde -
  4. Nicole
    Răspunde -
  5. nyari eduard
    Răspunde -
  6. pogurschi cornel
    Răspunde -
  7. Oana
    Răspunde -
  8. doru
    Răspunde -
  9. vana cornelia
    Răspunde -
  10. marculescu dana
    Răspunde -
  11. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  12. luminita
    Răspunde -
  13. Fanica
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


unu − 1 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>