Snitel de pui la cuptor

Snitel de pui la cuptor

Ingrediente:

– 500 gr piept de pui;

– 5 linguri pesmet;

– 1 ou;

– 2-3 linguri lapte;

– putin usturoi;

– 1/2 lingurita amestec busuioc si oregano;

– sare si piper.

 

Pieptul de pui se spala bine, apoi se felieaza cam de 1 deget grosime.

Se amesteca pesmetul cu oul batut, laptele, usturoiul maruntit si amestecul de condimente.

Saram si piperam dupa gust compozitia de pesmet.

Dam fiecare felie de pui prin aceasta compozitie, care trebuie sa fie destul de groasa pentru a ramane pe bucata de pui.

Punem apoi puiul invelit in pesmet intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor, la 180 de grade pentru circa 25 de minute.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. GORUN
    Răspunde -
  2. Roza.
    Răspunde -
  3. Nicole
    Răspunde -
  4. croitoru lucian
    Răspunde -
  5. luminita
    Răspunde -
  6. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  7. liliana
    Răspunde -
  8. JUNGHEATU Maria
    Răspunde -
  9. butnaru dorinel
    Răspunde -
  10. Daniella
    Răspunde -
  11. lia
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− unu = 3

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>