Sos bechamel cu ceapa

Sos bechamel cu ceapa

Ingrediente:

– 1 ceapa;

– 50 gr faina;

– 50 gr unt;

– 200 ml lapte;

– 200 ml supa de pui;

nucsoara;

– sare si piper.

 

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in unt.

Se adauga faina si se tine pe foc pana cand se rumeneste.

Adaugam apoi laptele si supa si fierbem sosul la foc mic, amestecand constant.

Cand sosul s-a ingrosat se condimenteaza dupa gust.

Se serveste cald, alaturi de preparate din carne sau paste.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sase × = 12

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>