Sos de cascaval camembert

Sos de cascaval camembert

Ingrediente:

– 120 gr branza camembert;

– 5 gr piper;

– 100 ml vin alb;

– 1 legatura patrunjel;

– 60 gr smantana;

– 1 coada de arpagic;

– sare.

 

Arpagicul se marunteste, iar branza se curata de coaja.

Amestecam branza cu vin si smantana, apoi adaugam patrunjelul tocat, arpagic, sare si piper dupa gust.

Dam totul la blender pana se obtine o pasta.

Servim rece, alaturi de carne.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


noua + = 15

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>