Sos de rosii cu hrean

Sos de rosii cu hrean

Ingrediente:

– 10 capere;

– 1 mar;

– 3 rosii;

– 5 gr zahar;

– 200 gr iaurt;

– 1/2 legatura patrunjel;

– 30 gr smantana;

– zeama de lamaie;

– 50 gr hrean;

– sare si piper.

 

Rosiile se oparesc cateva minute in apa clocotita, apoi se curata de coaja si se dau la blender.

Caperele se maruntesc, marul se da pe razatoare.

Amestecam rosiile cu hreanul si cu restul ingredientelor.

Adaugam zeama de lamaie dupa gust.

Saram si piperam dupa gust.

Sosul este excelent pentru mancarurile cu carne.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. zinaida
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


5 + = treisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>