Sos de stafide

Sos de stafide

Ingrediente:

– 200 ml iaurt;

– 10 gr miere;

– 100 gr stafide;

– 20 ml coniac;

– 2 gr maghiran;

– 1/2 legatura patrunjel;

– 10 ml zeama de lamaie;

– 5 ml sos worchester.

 

Stafidele se oparesc timp de 2-3 minute in apa clocotita, apoi se scot, se scurg si se pun in alt vas cu coniacul.

Se acopera si se lasa stafidele la inmuiat 15 minute.

Iaurtul se amesteca cu zeama de lamaie, mierea, sosul worchester, patrunjelul tocat marunt si maghiranul.

La final adaugam si stafidele scurse.

Se lasa 15 minute la frigider inainte de servire.

Sosul este excelent alaturi de fripturi.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Roza
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 2 = doi

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>