Sos vietnamez

sos vietnamez

Ingrediente:

– 2 linguri zahar;

– 2 linguri apa;

– 2 catei usturoi;

– 2 linguri sos de lamaie;

– 2 ardei iuti rosii;

– 2 linguri sos de peste.

Se amesteca sucul de lamaie cu apa si zaharul pana cand zaharul este topit. Ardeii iuti si usturoiul se dau prin presa, apoi se adauga peste amestecul de mai sus. Adaugam restul ingredientelor si lasam sosul in frigider 30 de minute inainte de servire. Se poate pastra o saptamana in frigider. Se utilizeaza pentru fripturi sau mancaruri vietnameze. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Mirel
    Răspunde -
  2. Anciu Ioan
    Răspunde -
  3. mara
    Răspunde -
  4. alex
    Răspunde -
  5. Ioan Ududec
    Răspunde -
  6. je
    Răspunde -
  7. Buculei Ecaterina
    Răspunde -
  8. duzdugan
    Răspunde -
  9. Anciu Ioan
    Răspunde -
  10. catalin
    Răspunde -
  11. Lucia
    Răspunde -
  12. Lucia
    Răspunde -
  13. catalin
    Răspunde -
  14. Lenus
    Răspunde -
  15. catalin
    Răspunde -
  16. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sase − = 1

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>