Spaghete carbonara

Spaghete carbonara

Ingrediente:

– 500 gr spaghete;

– 3 galbenusuri;

– 1 ceapa;

– 2 linguri ulei;

– 500 ml smantana;

– 250 gr bacon;

– sare si piper.

 

Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Punem la calit ceapa tocata marunt si baconul taiat cubulete. Adaugam smantana amestecata cu galbenusurile si lasam pe foc 2-3 minute.

Adaugam in sos pastele scurse si mai lasam 2-3 minute pe foc. Saram si piperam dupa gust.

Servim imediat.

Pofta buna!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. liliana
    Răspunde -
  2. Benchea Roza
    Răspunde -
  3. Daniella
    Răspunde -
  4. boboaca
    Răspunde -
  5. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  6. Retete Culinare
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− patru = 2

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>