Spaghette a la Sicilia

Spaghette a la Sicilia

Ingrediente:

– 4 anchois;

– 20 gr capere;

– 1 plic knorr sos bolognese;

– 1 legatura patrunjel;

– 20 ml sos tabasco;

– 50 ml ulei de masline;

– 1 ardei gras verde;

– 2 catei usturoi;

– 150 gr masline verzi;

– 2 rosii;

– 350 gr spaghette;

– sare si piper.

 

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Cand sunt gata se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.

Intre timp ceapa se marunteste si se caleste in ulei, impreuna cu usturoiul pisat.

Adaugam ardeiul cubulete, maslinele rondele, caperele si anchois.

Plicul knorr se amesteca cu 400 ml de apa si cu sosul tabasco.

Punem sosul peste legume, adaugam si rosiile cubulete si lasam pe foc pana cand incepe sa dea in clocot.

Adaugam si pastele peste sos si mai lasam 1 minut pe foc.

Condimentam dupa gust.

Servim imediat, cu patrunjel deasupra.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


opt × 1 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>