Spaghette amatriciana

Spaghette amatriciana

Ingrediente:

– 400 gr spaghette;

– 300 gr kaizer;

– 2 linguri ulei de masline;

– 1 cutie rosii in suc;

– 50 gr parmezan ras;

– 2 catei usturoi;

– sare si piper.

 

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Cand sunt gata se scot, se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.

Intre timp, kaizerul se taie bucatele si se caleste in uleiul de masline.

Adaugam usturoiul pisat si dupa 2-3 minute punem rosiile tocate, impreuna cu sucul in care au stat.

Saram si piperam dupa gust, iar dupa 5 minute adaugam si spaghettele.

Stingem focul dupa 1 minut, si servim imediat, cu parmezan ras deasupra.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 3 = cinci

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>