Spaghette cu ton si capere

Spaghette cu ton si capere

Ingrediente:

– 10 capere;

– 300 ml suc de rosii;

– 1 conserva de ton in ulei;

– 200 gr spaghette;

– 30 gr parmezan;

– sare si piper;

– busuioc si oregano.

 

Pastele se pun la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se scot, se trec printr-un jet de apa si se lasa la scurs.

Tonul se lasa 10 minute la scurs.

Se pune sucul de rosii la fiert, condimentat cu sare, piper, busuioc si oregano dupa gust.

Cand incepe sa clocoteasca se adauga tonul si caperele, apoi dupa 5 minute spaghettele.

Se serveste cu parmezan ras deasupra.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


doi × 8 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>