Spaghetti carbonara cu ciuperci

Spaghetti carbonara cu ciuperci

Ingrediente:

– 1 plic knorr fix carbonara;

– 1 lingura ulei de masline;

– 350 ml lapte;

– 200 gr spaghette;

– 200 gr muschi de porc afumat;

– 1 conserva ciuperci feliate sau 250 gr ciuperci proaspete;

– 1 lingura parmezan;

– sare si piper alb.

 

Pastele le pui la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Cand sunt gata le treci printr-un jet de apa rece si le lasi la scurs.

Intre timp tai muschiul de porc bucatele si il calesti in ulei.

Adaugi si ciupercile si lasi la calit cateva minute.

Continutul plicului knorr il amesteci cu laptele si il pui peste ciuperci.

Lasi 8 minute pe foc.

Amesteci sosul cu saghetele.

Servesti cu parmezan deasupra.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× patru = 28

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>