Spaghetti cu sos de rosii

spaghette cu sos de rosii

Ingrediente:

– 1 pachet spaghette;

– 3 linguri ulei de masline;

– 500 gr rosii;

– 1 ceapa alba;

– 300 ml suc de rosii;

– cateva frunze de busuioc;

– sare si piper.

 

Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare si 1 lingura de ulei, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se scurg si se trec apoi printr-un jet de apa rece.

Intre timp se toaca marunt rosiile si ceapa alba.

Punem ceapa la calit in restul de ulei, apoi adaugam rosiile tocate si sucul de rosii.

Dupa 10 minute se adauga pastele, si se mai lasa pe foc inca 2 minute.

Scoatem pastele si le ornam cu busuioc proaspat deasupra.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. GORUN
    Răspunde -
  2. luminita
    Răspunde -
  3. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  4. liliana
    Răspunde -
  5. butnaru dorinel
    Răspunde -
  6. Daniella
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ noua = 12

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>