Spanac la tigaie

spanac la tigaie

Ingrediente:

– 500 gr spanac proaspat;

– 1/2 lingurita usturoi granulat;

– 2 linguri ulei;

– 1 lingurita susan;

– sare si piper.

Spalam bine spanacul si il punem la calit in uleiul incins. Adaugam sare, piper si usturoi si lasam pe foc pana cand spanacul este fiert. Cu 1 minut inainte sa stingem focul adaugam si susanul. Servim fierbinte. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. rezan
    Răspunde -
  2. negura
    Răspunde -
  3. Alen
    Răspunde -
  4. Elena Dobrin
    Răspunde -
  5. mihai
    Răspunde -
  6. ionut
    Răspunde -
  7. Daniela Enciu
    Răspunde -
  8. simon
    Răspunde -
  9. Aurora
    Răspunde -
  10. violeta
    Răspunde -
  11. maria
    Răspunde -
  12. oana
    Răspunde -
  13. cucu
    Răspunde -
  14. pogurschi cornel
    Răspunde -
  15. nyari eduard
    Răspunde -
  16. Codruta
    Răspunde -
  17. Elena
    Răspunde -
  18. roxana
    Răspunde -
  19. Felicia
    Răspunde -
  20. lia
    Răspunde -
  21. NOVAC ANA
    Răspunde -
  22. raisa
    Răspunde -
    • Felicia
      Răspunde -
  23. lacra
    Răspunde -
  24. placinta ionel
    Răspunde -
  25. stefania
    Răspunde -
  26. luminita
    Răspunde -
  27. Dincă Ion
    Răspunde -
  28. zaharescu
    Răspunde -
  29. irinel
    Răspunde -
  30. Susai Dorin Silviu
    Răspunde -
  31. Filip Mihaela
    Răspunde -
  32. Angela
    Răspunde -
  33. georgejipa
    Răspunde -
  34. dana
    Răspunde -
  35. Mihaela
    Răspunde -
  36. fandarac
    Răspunde -
  37. violeta stan
    Răspunde -
  38. geanina
    Răspunde -
  39. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× 1 = patru

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>