Sparanghel Frigarui

Sparanghel Frigarui

Ingrediente

25 de bucati de sparanghel

5 lg ulei de susan

2 lg sos de soia

1 fir de usturoi verde

4 lgte seminte de susan

betisoare pentru frigarui din lemn

 

Taiem partea lemnoasa din fiecare bucata de sparanghel si o pastram pentru a o folosi eventual la o supa de sparanghel.

Asezam partea frageda de la cate 5 bucati de sparanghel pe cate 2 betisoare de frigarui, infingand frigaruile la cate 4 cm distanta de varf si la cate 3 cm distanta fata de baza.

Intr-un mojar, se macina usturoiul verde pana ce devine ca o crema, apoi adaugam uleiul, sosul de soia si semintele de susan.

Ungem cu acest amestec frigaruile si le punem la copt la gratar sau pe tigaia grill, lasandu-le cate 5 minute pe fiecare parte.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Diana
    Răspunde -
  2. Diana
    Răspunde -
  3. gabyyy
    Răspunde -
  4. pogurschi cornel
    Răspunde -
  5. gabriela
    Răspunde -
  6. Elena
    Răspunde -
  7. nyari eduard
    Răspunde -
  8. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  9. Anghel Adrian
    Răspunde -
  10. Daniela
    Răspunde -
  11. luminita
    Răspunde -
  12. elena dobrin
    Răspunde -
  13. grigoriu alexandru
    Răspunde -
  14. Rodica Epure-Banica
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


doi × = 10

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>