Spuma de ciocolata

spuma de ciocolata

Ingrediente:

– 150 gr ciocolata simpla;

– 2 linguri zahar fin;

– 250 ml frisca lichida;

– 2 oua.

Pentru decor:

– frisca;

– cateva capsuni sau alte fructe de padure.

Ciocolata se topeste la bain marie alaturi de frisca lichida. Cand ciocolata este topita se adauga galbenusurile si se amesteca in compozitie timp de 1 minut. Iei compozitia de pe foc si lasi la racit. Albusurile se bat spuma, adaugi zaharul si amesteci pana cand acesta este topit. Albusurile se  incorporeaza in compozitia de ciocolata usor, cu o lingura de lemn. Se pune spuma in forme sau in pahare joase si se da la frigider pentru 3-4 ore. La servire se decoreaza cu frisca si fructe. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. sorin
    Răspunde -
  2. Ana
    Răspunde -
  3. marculescu dana
    Răspunde -
  4. JUSTINIAN
    Răspunde -
  5. Mirel
    Răspunde -
  6. Fanica
    Răspunde -
  7. mada
    Răspunde -
  8. Stefan Florentina Magdalena
    Răspunde -
  9. dorina
    Răspunde -
  10. Lumy
    Răspunde -
  11. Spataru Georgiana
    Răspunde -
  12. Diana
    Răspunde -
  13. Diana
    Răspunde -
  14. aida c.
    Răspunde -
  15. florin
    Răspunde -
  16. florin
    Răspunde -
  17. florin
    Răspunde -
  18. florin
    Răspunde -
  19. florin
    Răspunde -
  20. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  21. florin
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


6 × sase =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>