Spuma de ton in aspic

Spuma de ton in aspic

Ingrediente:

– 100 gr branza de vaci;

– 1 lingurita mustar;

– 25 ml vin alb;

– 1 plic gelatina;

– 1 lingura patrunjel;

– 1 lingura ulei de masline;

– 400 gr ton;

– sare si piper.

 

Tonul se lasa 10 minute la scurs apoi se marunteste si se amesteca cu mustar, ulei, patrunjel, sare, piper, vin si branza.

Gelatina se pregateste conform instructiunilor de pe ambalaj, iar cand ajunge la temperatura camerei se amesteca cu tonul.

Se pune tot intr-o forma de chec tapetata cu foaie de plastic.

Se da la frigider 3 ore sa se inchege si se serveste.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sase − = 2

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>