Stridii cu sos de ceapa si unt

stridii

4 bucati de stridii
1/2 ceapa alba
unt
vin alb sau rosu(eu am avut doar rosu)
patrunjel
condimente

Se spala fiecare bucata foarte bine, se freaca cu peria de sarma pentru a inlatura totul. Se pune intr-o tava si se da la cuptor 10-15 minute. Intr-o tigaie se pune unt si ceapa taiata marunt, se lasa pana se rumeneste, dupa care se stinge cu 1/2 cana de vin alb sau rosu, se adauga si putin patrunjel tocat. Se adauga vegeta, piper alb, salvie, rozmarin si putin ardei iute. Se lasa cca 10 minute. Cand a trecut timpul pentru cuptor, se scoate tava, stridiile se desfac de la mijloc cu un cutit, se scoate fiecare bucatica cu grija, se clateste cu apa rece si se adauga in tigaie cu sosul format. Cochiliile se spala bine si pe fiecare se adauga o bucata de stridie cu sosul format. Se stropesc toate cu multa zeama de lamaie si se pune putin patrunjel tocat


loading...
Ultimele comentarii
  1. luana
    Răspunde -
  2. bianca
    Răspunde -
  3. Liviu
    Răspunde -
  4. bianca
    Răspunde -
  5. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


7 × noua =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>