Suberec cu carne de pui

Suberec cu carne de pui

Ingrediente:

1 kg piept de pui

1/2 l apa

2 cepe mari

1 si ½ kg de faina

sare

piper

 

In apa calduta se pune o lingurita de sare si se amesteca. Se adauga faina intr-un castron mai mare, pune apa cu sare si se framanta un aluat potrivit de tare.

Se lasa coca sa se odihneasca o jumatate de ora.

Se da ceapa prin masina de tocat cu pieptul de pui si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.

Taie bucatele de aluat cat o nuca, pe care le rotesti intre palme. Procedeaza astfel cu tot aluatul. Ia fiecare bila si intinde o foaie cu diametrul de 10-20 cm.

Unge foile cu carne de pui, le pliezi si le tai cu cutitul de pizza pe margini aproximatv 3 mm.

Se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Un aperitiv turcesc delicios!

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. nyari eduard
    Răspunde -
  2. Mariana
    Răspunde -
  3. Nicole
    Răspunde -
  4. Maria
    Răspunde -
  5. Maria
    Răspunde -
  6. Maria
    Răspunde -
  7. Maria
    Răspunde -
  8. Maria
    Răspunde -
  9. neckerman
    Răspunde -
  10. emi
    Răspunde -
  11. Daniela
    Răspunde -
  12. sorina
    Răspunde -
  13. luminita
    Răspunde -
  14. pogurschi cornel
    Răspunde -
  15. PIRVAN SORINA MARIANA
    Răspunde -
  16. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  17. elena dobrin
    Răspunde -
  18. militaru ionel
    Răspunde -
  19. purigiu
    Răspunde -
  20. Simiorina
    Răspunde -
  21. mona
    Răspunde -
  22. pogurschi cornel
    Răspunde -
  23. justinian
    Răspunde -
  24. justinian
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ 6 = unsprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>