Sufleu de branza

sufleu branza

Ingrediente:

–          6 linguri branza de vaci slaba;

–          6 mere maricele;

–          1 lamaie;

–          5 linguri zahar;

–          3 oua;

–          2 linguri unt;

–          2 linguri nuci macinate;

–          1 lingura gris;

–          1 lingurita praf de copt;

–          Sirop de fructe.

Merele se spala si se dau prin razatoare. Se amesteca branza de vaci cu galbenusurile, zaharul si coaja rasa de la lamaie pana nu se mai simte zaharul, apoi se adauga si nucile, grisul si praful de copt stins in zeama de la lamaie. Albusurile se bat spuma, se adauga apoi merele rase, iar la sfarsit adaugam si compozitia cu branza. Se ia o tava si se unge cu unt sau forme individuale de sufleu (ar trebui sa iti iasa 10-12 portii in functie de dimensiunea formelor). Se da la cuptor, la foc mediu timp de 20-30 de minute, verificand din cand in cand. Se serveste fierbinte, cu sirop de fructe deasupra. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. angela
    Răspunde -
  2. mariana
    Răspunde -
  3. Maria
    Răspunde -
  4. BORS IOAN
    Răspunde -
  5. ionut
    Răspunde -
  6. ionut
    Răspunde -
  7. ali
    Răspunde -
  8. gheorghe steclaru
    Răspunde -
  9. Vallianatos
    Răspunde -
  10. Cezar
    Răspunde -
  11. Alina
    Răspunde -
  12. Nicoleta Ciocoiu
    Răspunde -
  13. Lili
    Răspunde -
  14. claudiu
    Răspunde -
  15. IOANA
    Răspunde -
  16. ALINA
    Răspunde -
  17. Stefan
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


noua − = 7

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>