Sufleu de ciocolata

sufleu de ciocolata

Ingrediente:

– 3 pahare smantana;

– 4 oua;

– 50 gr ciocolata menaj;

– 100 gr unt;

– 1 pahar faina;

– 1/2 pahar zahar;

– putin pesmet;

– 2 linguri rom sau 1 esenta de rom.

Frecam untul cu zaharul si ciocolata rasa pana cand zaharul este topit. In alt bol amestecam faina cu smantana, apoi incorporam acest amestec in amestecul cu unt. Punem compozitia pe foc mic si amestecam pana incepe sa se ingroase.

Se lasa la racit, apoi se adauga galbenusurile si romul. Albusurile le batem spume si le incorporam si pe acestea in compozitie. Formele de sufleu se ung cu putin unt si se tapeteaza cu pesmet. Se pune compozitia de sufleu in forme (se umple doar 3/4) si se da la cuptor, la foc mic, pana cand sunt rumenite. Sufleul se serveste fierbinte, cu inghetata de vanilie sau fructe de padure reci. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Mirel
    Răspunde -
  2. Neagu Rodica
    Răspunde -
  3. Maria
    Răspunde -
  4. Lumy
    Răspunde -
  5. Taissa
    Răspunde -
  6. Nelutu
    Răspunde -
  7. Alessia
    Răspunde -
  8. JUSTINIAN
    Răspunde -
  9. JUSTINIAN
    Răspunde -
  10. florin
    Răspunde -
  11. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  12. vana cornelia
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× 8 = douazeci patru

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>