Sufleu de vinete si carne tocata

Sufleu de vinete si carne tocata

Incearca un sufleu de vinete si carne tocata!

Ingrediente:

– 1 vanata mare;

– 500 gr cartofi;

– 2 rosii;

– 4 linguri amidon;

– 1 ou;

– 1 catel usturoi;

– boia de ardei dulce;

– 1 legatura marar;

– 1 ceapa;

– 1 piept de pui;

– 250 ml lapte;

– 6 linguri ulei de floarea soarelui;

– 150 ml smantana;

– cimbru, nucsoara;

– sare si piper.

 

Cartofii se spala in coaja si se fierb in apa cu sare.

Dupa ce sunt fierti ii cureti de coaja.

Vanata o tai felii pe lungime si o rumenesti in putin ulei.

In acelasi ulei, dupa ce ai scos vinetele, pui ceapa si usturoiul la calit.

Dupa 3 minute adaugi carnea de pui tocata, sare, piper, boia, cimbru si nucsoara.

Rosiile se curata de coaja si se taie felii.

Laptele se fierbe impreuna cu amidonul si se lasa pe foc pana cand se ingroasa compozitia.

Dai cratita de pe foc, adaugi smantana si ou, nucsoara, sare si piper.

Ungi cu ulei o tava de yena, apoi asezi un strat de cartofi, unul de vinete, rosii, carne, si tot asa pana termini ingredientele. Ultimul strat va fi de vanata.

Pui deasupra sosul cu lapte si dai la cuptor, 200 de grade C, timp de 15-20 de minute.

Servesti cu marar deasupra.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− unu = 2

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>