Sunca de pui

sunca

Ingrediente:

– 600 gr piept de pui;

– 200 ml apa;

– 1 ardei iute;

– 1/2 lingurita rozmarin;

– 1/2 lingurita condiment pentru pui, optional;

– 2 foi de dafin;

– 100 ml vin alb;

– 30 ml sos de soia;

– 1 lingurita boia de ardei dulce;

– 2 catei usturoi.

 

Se amesteca apa cu vinul, sosul de soia, condimentele si dafinul.

Se pune puiul in aceasta marinata si se lasa la rece pana a doua zi.

Scoatem apoi puiul din marinata, il rulam si il legam strans cu sfoara alimentara.

Punem pieptul de pui intr-o tava, stropim cu cateva linfuri de marinata, acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 30 de minute, la foc mediu.

Dupa acest timp inlaturam folia, mai stropim cu putina marinata si mai lasam inca 30-40 de minute la facut.

Lasam la racit inainte de servire.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. luminita
    Răspunde -
  2. rodica miu
    Răspunde -
  3. Tudor
    Răspunde -
  4. Roza
    Răspunde -
  5. gabriela
    Răspunde -
  6. Mariana Musca
    Răspunde -
  7. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


patru × 3 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>