Supa crema de ardei capia

supa crema de ardei capia

Ingrediente:

– 700 gr ardei rosu capia;

– 1 ceapa;

– 1 foaie dafin;

– 3 linguri ulei;

– 700 ml supa de legume;

– 1 lingurita zahar;

– 1 lingurita pasta de ardei rosii;

– creson pentru decor;

– 4 rosii;

– 2 catei usturoi;

– 1 crenguta busuioc;

– 3 linguri bulion;

– boia;

– 4 linguri smantana;

– sare, piper.

Ardeii se taie pe jumatate si se coc, intr-o tava cu hartie de copt, la 170 C, timp de 15 minute. Cand sunt gata se decojesc. Rosiile se pun in apa fiarta 5 minute, apoi se decojesc. Atat ardeii, cat si rosiile se toaca bucatele.

Se incinge uleiul si se calesc ceapa si usturoiul tocate marunt. Se adauga foaia de dafin, busuiocul tocat, ardeii, rosiile, bulionul si supa de legume. Lasam la fiert aproximativ 15 minute, apoi scoatem foaia de dafin.

Dam totul la blender pana cand legumele sunt pasate, adaugam  pasta de ardei si restul condimentelor, apoi mai lasam 5 minute pe foc sa fiarba. Se serveste cu paine prajita, smantana si cateva frunze de creson. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Costy
    Răspunde -
  2. Ana
    Răspunde -
  3. Tutun Daniel
    Răspunde -
  4. Mirel
    Răspunde -
  5. Daniel
    Răspunde -
  6. Amelie
    Răspunde -
  7. JUSTINIAN
    Răspunde -
  8. florin
    Răspunde -
  9. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  10. florin
    Răspunde -
  11. vana cornelia
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


8 − = trei

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>