Supa crema de rosii cu morcovi

Supa crema cu rosii si morcovi

Ingrediente:

600 g morcovi

1 ceapa mare

1 cartof mai mare

5 roșii

1 l zeama de legume

1 legatura de busuioc

1 foaie de dafin

2 linguri de ulei de masline

ghimbir

piper

sare

 

Rosiile se pun in apa clocotita, apoi se decojesc si se toaca marunt.

Cartoful, ceapa si morcovii le taiem in bucati mai mari. Le calim impreuna in putin ulei incins, timp de 5 minute.

Se stinge cu supa de legume.

Adaugam sare, piper, dafin si fierbem vreme de ½ ora.

Punem intr-un blender legumele cu supa, fara foaia de dafin si pasam pana obtinem o crema fina.

Pasta se mai fierbe 5 minute impreuna cu rosiile decojite.

Pentru o pasta mai acrisoara recomandam sa se adauge zeama de lamaie dupa gust.

Nu trebuie sa aruncam coaja de la lamaie, o putem folosi pentru garnisit.

Adaugam frunzele proaspete de busuioc si 2 lingurite de ghimbir proaspat, tras prin razatoare si o servim cu felii de paine neagra prajita.

Pofta Buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. cornelia
    Răspunde -
  2. simiorina
    Răspunde -
  3. nyari eduard
    Răspunde -
  4. Daniela
    Răspunde -
  5. Doru
    Răspunde -
  6. craciun
    Răspunde -
  7. pogurschi cornel
    Răspunde -
  8. Nicole
    Răspunde -
  9. luminita
    Răspunde -
  10. sorina
    Răspunde -
  11. florin
    Răspunde -
  12. florin
    Răspunde -
  13. Fanica
    Răspunde -
  14. gabi
    Răspunde -
  15. cihodaru
    Răspunde -
  16. irina
    Răspunde -
  17. ingrid
    Răspunde -
  18. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


1 × patru =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>