Supa cu coltunasi

Supa cu coltunasi

Ingrediente:

– 3 l supa de pasare;

– 100 ml smantana;

– 2 oua;

– 1 legatura patrunjel;

– 70 gr faina;

– 120 gr branza de vaci;

– sare si piper.

 

Faina se cerne si se amesteca cu un ou si cateva linguri de apa.

Se obtine un aluat neted si elastic, pe care il lasi acoperit 30 de minute.

Intinzi apoi aluatul, tai in patratele si le umpli cu branza amestecata cu 1 ou, sare si piper.

Inchizi patratelele si pui supa la fiert.

Cand supa incepe sa clocoteasca adaugi coltunasii, iar dupa 15 minute smantana cu verdeata tocata marunt.

Stingi focul dupa cateva clocote si servesti imediat.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. FLORI
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


2 + = cinci

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>