Supa cu galuste pufoase

Supa cu galuste pufoase

Ingrediente: un piept de pui, 1-2 morcovi, o ceapa mare, telina, pastarnac, un ou, 2-3 linguri de gris (sau cat cuprinde), verdeata, sare si piper.

Se pune pieptul de pui la fiert. Din momentul in care a inceput sa faca spuma, aceasta se curata si apoi se adauga legumele spalate si curatate, intregi.Cand s-au fiert, se scoate pieptul si legumele, se strecoara supa si se pregatesc galustele.
Se separa galbenusul de albus. Albusul se bate tare cu o furculita, iar galbenusul se amesteca cu o lingura de lemn. Se combina apoi galbenusul cu albusul batut spuma, se potriveste de sare si piper si se adauga gris in ploaie, cat cuprinde, pana se obtine consistenta dorita (asemanatoare unei smantane groase). Se pune din compozitie cu o lingurita in supa si se lasa la fiert 10 minute, dupa care supa este gata. Se serveste cu patrunjel tocat direct in farfurie.

Ultimele comentarii
  1. Daniela Enciu
    Răspunde -
  2. Mariana Savescu
    Răspunde -
  3. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


unu × 5 =

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>