Supă cu legume si castraveti murati

supa cu legume si castraveti murati

ingrediente : 750 g oase de vită,350 g legume pt supa(morcov,pastarnac,telina ceapa),600 g castraveti murati cu mărar, 2.5 l apă, 600 g cartofi,4 linguri făină, 250 ml lapte, sare după gust, piper si verdeata (patrunjel).
preparare:Spălaţi bine morcovul, pastarnacul,telina si ceapa, apoi curatati-le şi tocaţi-le. la fel si cartofii.adaugatii castravetii feliute sau fasii.
puneţi oasele, si toate legumele taiate într-o
oală mare(5-6 kg)dar fara cartofi si castraveti.adaugati apă (2.5 l),daţi în clocot,
după aceea lăsaţi să fiarbă la foc mediu aproape o ora.
adăugaţi cartofii, castravetii şi mai lăsaţi să fiarbă până se înmoaie.apoi scoateţi oasele şi daţi focul mai mare pt 10 min.
Amestecaţi puţin lapte cu făina într-un castron, după aceea adăugaţi si restul de lapte şi turnaţi treptat în supă.continuaţi să amestecaţi până când supa incepe a fierbe.puneti sare, piper si patrunjel verde tocat, după gust.pofta buna


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 2 = doi

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>