Supa de ciuperci cu carnati afumati

Supa de ciuperci cu carnati afumati

Ingrediente:

– 150 gr ciuperci;

– 100 gr carnati afumati;

– 4 linguri ulei de floarea soarelui;

– smantana;

– 100 gr ceapa verde;

– 200 gr piept pui;

– 1 legatura patrunjel;

– 100 gr morcov;

– sare si piper.

 

Ciupercile se taie felii, ceapa verde rondele, morcovii cubulete, carnatul rondele si carnea fasii subtiri.

Calesti carnatii in ulei, apoi adaugi carnea.

Cand ambele carnuri sunt gatite se adauga ceapa verde si morcovii, apoi 3 l de apa.

Cand supa incepe sa clocoteasca adaugi ciupercile si mai lasi la fiert inca 15 minute, la foc mic.

Daca mai este nevoie mai adaugi apa.

Servim cu patrunjel si smantana deasupra.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− trei = 6

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>