Supa de conopida cu ulei de trufe

Supa de conopida cu ulei de trufe

Ingrediente

500 g conopida

1 ceapa micuta

100 ml de smantana lichida

3 lgte ulei de masline

3 cani de apa

1 lg ulei de trufe

parprika

sare si pieper dupa gust

 

Spala conopida, dupa care rupe-o sub forma de buchetele.

Pune-o intr-o tava pe care ai tapetat-o cu hartie de copt, apoi presara pe ea uleiul de masline, sarea si piperul si introdu-o in cuptor pentru aproximativ 20 de minute.

Dupa ce au trecut cele 20 de minute, scoate conopida si pune-o intr-o oala cu apa impreuna cu ceapa pe care ai tocat-o cuburi si lasi pana se patrund bine legumele.

Ceea ce ai obtinut mixeaza bine cu un mixer, pentru a obtine o crema. Pune apoi si smantana si paprika afumat, mai adauga sare si piper dupa gust si lasa sa fiarba aproximativ 3 minute la foc mic.

Aseaz-o intr-un bol si asezoneaz-o cu ulei de trufe!

Pofta Buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. nyari eduard
    Răspunde -
  2. Doru
    Răspunde -
  3. pogurschi cornel
    Răspunde -
  4. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


1 × noua =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>