Supa de conopida de post

Supa de conopida de post

Ingrediente:

1 conopida mare

4 cartofi

3 linguri de ulei

1,5 l apa

3 linguri faina

1 legatura de patrunjel

sare, piper

 

Dupa ce conopida a fost spalata, sunt indepartate cotoarele groase. Se pune la fiert impreuna cu cartofii, timp de 25 de minute.

Se paseaza zarzavaturile si se adauga sarea si piperul. Faina se pune in uleiul incins si se amesteca pana cand faina capata o culoare galbuie.

Apoi se adauga treptat, cate 2-3 polonice cu supa; se rastoarna in oala mare cu supa. Dupa ce s-au amestecat bine, mai este lasata cateva minute pe foc, apoi se adauga patrunjelul.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. cornelia
    Răspunde -
  2. simiorina
    Răspunde -
  3. cihodaru
    Răspunde -
  4. Popescu Ionel
    Răspunde -
  5. Daniela
    Răspunde -
  6. Doina Tautan
    Răspunde -
  7. nyari eduard
    Răspunde -
  8. craciun
    Răspunde -
  9. florin
    Răspunde -
  10. luminita
    Răspunde -
  11. lia
    Răspunde -
  12. Anca
    Răspunde -
  13. Doru
    Răspunde -
  14. pogurschi cornel
    Răspunde -
  15. Filip Mihaela
    Răspunde -
  16. dan
    Răspunde -
  17. ingrid
    Răspunde -
  18. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  19. militaru ionel
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


opt − = 4

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>