Supa de paste cu crenvursti

Supa de paste cu crenvursti

Ingrediente:

– 1 ceapa;

– 3 morcovi;

– 1 ardei gras;

– 1 legatura patrunjel;

– 100 gr paste farfalle;

– 1 fir praz;

– 1 pastarnac;

– 250 gr crenvursti din piept de pui;

– 25 gr unt;

– sare si piper.

 

Legumele se curata, se spala, se toaca si se pun la fiert in 2 l de apa.

Separat pui pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

Cand legumele sunt fierte adaugi pastele.

Crenvurstii se taie rondele si se calesc putin in unt.

Se adauga la final in supa.

Condimentam dupa gust si servim fierbinte.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


7 × = patruzeci noua

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>