Supa de porc cu fasole pastai

supa

1 borcan fasole pastai galbena
carne de porc
1 morcov
1 telina
1 pastarnac
1/2 ardei gras rosu
vegeta,piper negru,patrunjel uscat sau proaspat

Carnea de porc se pune intr-o oala cu apa la fiert. Telina o dam pe razatoarea mare, morcovul il taiem felii subtiri, la fel si pastarnacul. Ardeiul gras il taiem cubulete si le punem la calit in ulei de masline. Dupa cca 5 minute se adauga in oala peste carnea de porc, se lasa la foc mic la fiert. Carnea se scoate si se taie cubulete. Dupa cca 20 minute adaugam si fasolea pastai scursa, asezonam cu vegeta (cca 2 linguri,dupa gust), piperul iar cand este gata punem patrunjelul tocat marunt


loading...
Ultimele comentarii
  1. Mirel
    Răspunde -
  2. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


3 + = cinci

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>