Supa de pui cu taitei

Supa de pui cu taitei

Ingrediente:

– 300 gr piept de pui;

– 2 morcovi;

– 3 linguri ulei vegetal;

– 1 ceapa alba;

– 100 gr taitei;

– putin patrunjel;

– sare si piper.

 

Pieptul de pui se spala bine apoi se taie bucatele.

Morcovii se taie rondele, iar ceapa se toaca marunt.

Calim ceapa timp de cateva minute in uleiul incins, apoi se adauga pieptul de pui.

Dupa alte 2-3 minute se adauga 3 litri de apa, apoi morcovii. Lasam la fiert 20 de minute, apoi adaugam si taiteii.

Lasam taiteii sa fiarba atat cat scrie pe ambalaj. Saram si piperam dupa gust, apoi presaram patrunjelul tocat marunt deasupra.

Dupa 2-3 minute stingem focul si servim supa.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Fanica
    Răspunde -
  2. Daniella
    Răspunde -
  3. croitoru lucian
    Răspunde -
  4. luminita
    Răspunde -
  5. butnaru dorinel
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ 9 = doisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>