Supa de rosii cu scoici

supa

Ingrediente:

– 1 kg rosii;

– 300 gr carne de vita;

– 1 ceapa;

– 1 legatura patrunjel;

– 100 gr paste tip scoici;

– 2 morcovi;

– 100 gr spanac;

– 2 linguri ulei de floarea soarelui;

– sare si piper.

 

Carnea de vita se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa vreo 40 de minute se verifica daca a fiert si daca este gata se stinge focul.

Separat, rosiile se taie pe jumatate si se pun la fiert in apa cu sare.

Cand rosiile sunt moi, se scot din oala si se trec printr-o sita.

Sucul obtinut se pune din nou pe foc, se adauga 1 l de apa si restul ingredientelor, inclusiv carnea fiarta (mai putin patrunjelul).

Lasi supa sa fiarba pana sunt pastele gata, apoi stingi focul, adaugi patrunjelul tocat marunt si condimentezi dupa gust cu sare si piper.

Servim supa fierbinte.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Misu
    Răspunde -
  2. Anca
    Răspunde -
  3. liliana
    Răspunde -
  4. mihaela
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


4 × = opt

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>