Supa de sparanghel

supa de sparanghel

Ingrediente:

– 1 cartof;

– 8 cani supa de legume;

– 150 gr ceapa;

– 2 linguri margarina sau unt;

– 350 gr sparanghel;

– coriandru;

– sare si piper.

 

Ceapa se curata si se taie marunt, sparanghelul se curata si se taie in bucatele. Varfurile sparanghelului se pun la fiert in supa de legume timp de cateva minute.

Ceapa se caleste in margarina incinsa, apoi se adauga si supa de legume cu sparanghelul fiert, si cartofii cubulete. Se lasa la fiert 20 de minute, dupa care se blenduieste pana devine o crema.

Potriveste de sare, piper si coriandru. Poti orna cu cateva varfuri de sparanghel fierte.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. nyari eduard
    Răspunde -
  2. Daniela
    Răspunde -
  3. liliana
    Răspunde -
  4. Foarte buna...
    Răspunde -
  5. Elena Bobu
    Răspunde -
  6. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  7. Doru
    Răspunde -
  8. pogurschi cornel
    Răspunde -
  9. luminita
    Răspunde -
  10. Ana
    Răspunde -
  11. Elena Dobrin
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


2 + opt =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>