Supa de sparanghel

Supa de sparanghel

Ingrediente:

450 g sparanghel proaspat

o ceapa mare

2 tulpini de telina

3 catei de usturoi

350 ml supa de pui

1 lg cu vf iaurt

2 lg ulei

sare si piper dupa gust

crutoane ( optional)

 

Taie maruntel ceapa si feliaza telina si pune-le in tigaie la calit, pana constati ca ceapa s-a inmuiat. Adaugi si cateii de usturoi feliati si mai lasi totul sa se caleasca inca un minut.

Acum este momentul sa adaugi supa de pui, sare si piper dupa gust si fierbe la foc mediu pentru 5 minute intr-un vas acoperit.

Taie sparanghelul felii, taiand insa varfurile inflorescente.

Acum adauga in oala si tulpinile de sparanghel si fierbe inca aproximativ 10 minute, cu capac.

Poti mixa compozitia obtinuta din oala cu ajutorul unui blender, astfel incat sa se transforme intr-o crema.

Aseaza supa inapoi in oala si adu totul pana la punctul de fierbere. Poti stinge focul. Adauga si varfurile pe care le-ai indepartat anterior si las-o acoperita pentru circa 5 minute. Poti adauga si iaurtul pe care l-ai dizolvat in cate lg de supa calda, apoi omogenizeaza.

O supa crema delicioasa si sanatoasa!

Se serveste calda cu crutoane sau fara!


loading...
Ultimele comentarii
  1. nyari eduard
    Răspunde -
  2. negura
    Răspunde -
  3. pogurschi cornel
    Răspunde -
  4. boros camelia
    Răspunde -
  5. Doru
    Răspunde -
  6. Costandachi Daniela
    Răspunde -
  7. Angela
    Răspunde -
  8. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  9. liliana
    Răspunde -
  10. Mariana
    Răspunde -
  11. Elena
    Răspunde -
  12. Daniela
    Răspunde -
  13. lia
    Răspunde -
  14. luminita
    Răspunde -
  15. zaharescu
    Răspunde -
  16. Ella
    Răspunde -
  17. stefania
    Răspunde -
  18. mona
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 3 = unu

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>