Supa de vitel cu spanac

Supa de vitel cu spanac

Ingrediente:

– 300 gr carne de vitel;

– 250 gr spanac;

– 1 morcov;

– 2 catei usturoi;

– 1 conopida;

– 100 ml ulei de floarea soarelui;

– 200 gr ciuperci;

– 1 ardei capia;

– 1 cartof;

– sare si piper.

 

Carnea se spala bine, se toaca cubulete si se pune la fiert.

Ciupercile se taie si se pun la calit in ulei.

Se adauga morcovul, cartoful, usturoiul, ardeiul si conopida, toate tocate ca pentru supa.

Cand legumele s-au calit se adauga apa.

Separat se fierbe spanacul.

Scoatem carnea din apa in care a fiert si o adaugam peste legume.

Cand toate legumele sunt fierte se adauga spanacul in supa.

Saram si piperam dupa gust.

Servim fierbinte.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


opt − 1 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>