Supa de zarzavaturi

supa de zarzavaturi

Ingrediente:

– 2 radacini de pastarnac;

– 3 morcovi;

– 1 legatura ceapa verde;

– 200 gr spanac;

– 100 gr unt;

– 1 telina mica;

– 2 cepe albe;

– 3 cartofi;

– patrunjel si marar;

– sare si piper.

 

Legumele se spala, se curata de coaja si se taie bucati nu foarte mari.

Calim spanacul 5 minute in unt, apoi adaugam restul legumelor si dupa inca 5 minute apa (cam 2-3 l de apa).

Lasam la fiert pana cand toate legumele sunt fierte.

Stingem focul si adaugam mararul si patrunjelul tocate marunt.

Saram si piperam dupa gust.

Servim imediat.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. secarea viorica
    Răspunde -
  2. liliana
    Răspunde -
  3. Felicia
    Răspunde -
  4. luminita
    Răspunde -
  5. Nico
    Răspunde -
  6. Daniella
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


trei + 1 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>