Supa finlandeza

Supa finlandeza

Iti propunem o supa finlandeza!

Ingrediente:

– 200 gr fasole verde;

– 2 cartofi;

– 1 morcov;

– 500 gr somon;

– 1 l lapte;

– 1 legatura patrunjel;

– 1 ceapa;

– 1 conopida mica;

– 200 gr spanac;

– 1 lingura faina;

– 100 gr unt;

– 1.5 l apa;

– sare si piper.

 

Legumele se spala, se curata si se toaca dupa preferinte.

Se pun apoi la fiert in apa cu sare si se lasa 30 de minute.

Se pune laptele la incalzit in care dizolvam faina.

Nu asteptam ca laptele sa se ingroase, doar sa nu fie complet rece, apoi adaugam peste legume.

Adaugi somonul bucatele si untul si lasi la fiert inca 10 minute. Sarezi si piperezi dupa gust.

La servire adaugi patrunjelul tocat deasupra.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


opt − = 6

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>