Supa pescareasca

Supa pescareasca

Ingrediente:

– 2 cepe;

– 350 gr cartofi;

– 2 cuburi supa de legume;

– 400 gr file de peste;

– 1 lingura ulei;

– 250 gr morcovi;

– sofran;

– chimen;

– 300 ml sos de rosii;

– sare si piper.

 

Ceapa tocata marunt se caleste in uleiul incins, apoi se adauga cartofii si morcovii cubulete.

Dupa 2-3 minute se adauga 2 l de apa, cubuletele de supa, sofranul, chimenul si piperul. Lasam la fiert, la foc mic timp de 15 minute.

Adaugam in supa pestele spalat bine si taiat cubulete mai mari. Adaugam si sosul de rosii si lasam inca 10 minute la fiert.

Saram, piperam dupa gust si servim imediat.

Pofta buna!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. luminita
    Răspunde -
  2. Nicole
    Răspunde -
  3. GORUN
    Răspunde -
  4. Daniella
    Răspunde -
  5. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  6. liliana
    Răspunde -
  7. butnaru dorinel
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× 2 = optsprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>